user_mobilelogo
Shirts voor mannen, vrouwen, kinderen en baby's.Het design is ook verkrijgbaar met andere kleuren op andere soorten shirts zoals poloshirts, sweaters en hoodies. Ook op andere producten kan het design geprint worden zoals mok, keukenshort, petjes, tassen,...

Angry T-shirt

 

Populaire klassieke T-shirt met de tekst "Angry" in rode letters. Deze T-shirt kan je dragen als protest tegen iets waar je boos over bent. Of je bent gewoon in je kwade dag.

Kenmerken

  • Kleur: wit, grijs, lichtblauw, divablauw, kellygroen, kakigroen, geel, rood
  • Maat: smal, medium, large, extra large, extra extra large, extra extra extra large, extra extra extra extra large
  • Goede kwaliteit
  • Dubbele naden bij de zomen
  • Model is recht
  • Materiaal grijze T-shirt: 85% katoen, 15% viscose
  • Materiaal andere kleuren: 100% katoen

Wat is boosheid?

Iedereen wordt wel eens boos. Alhoewel er mensen zijn die beweren dat ze niet kwaad te krijgen zijn. Boos worden is een normale menselijke reactie. Het is een uiting van emotie die vrijkomt wanneer jij vind dat de grenzen overschreden worden. Jouw grenzen. Dan heb je er nood aan om jouw mening te verdedigen. Je lichaam maakt adrenaline aan, je hartslag zal verhogen en je ademhaling zal versnellen. Je bent klaar om in tegenaanval te gaan.

Is kwaad worden altijd slecht?

Boosheid wordt altijd negatief geïnterpreteerd. Maar toch is er ook een goede kant aan. Je komt namelijk op voor jezelf. Als je bijvoorbeeld oneerlijk behandeld wordt, of onterecht ergens van beschuldigd wordt dan is het zelfs goed dat je kwaad wordt en op je strepen staat. Dat je niet over je heen laat lopen.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je volledig op hol slaat. Als je de controle kwijtgeraakt dan gaat het van kwaad naar erger en doe of zeg je dingen waar je later spijt van kan hebben.