user_mobilelogo
Shirts voor mannen, vrouwen, kinderen en baby's.Het design is ook verkrijgbaar met andere kleuren op andere soorten shirts zoals poloshirts, sweaters en hoodies. Ook op andere producten kan het design geprint worden zoals mok, keukenshort, petjes, tassen,...

Good Mood Everyday T-ShirtT-shirt met rode tekst "Good Mood Everyday". Laat zien dat je een goed humeur hebt. Ben je in een vrolijke bui? Dan is dit T-shirt een absolute aanrader.

Deze T-shirt met dezelfde tekst bestaat ook met een extra bedrukking van een mooi rood hart. Bekijk de Good Mood T-shirt met mooi rood hart

Kenmerken

  • Kleur: wit, grijs, zwart, robijnrood, donkerpaars, royal blauw, navy blauw, kelly groen, rood
  • Maat: smal, medium, large, extra large, extra extra large
  • Populair T-shirt voor vrouwen
  • Ronde hals
  • Mouwen die ingekort zijn
  • Goede kwaliteit
  • Materiaal: gemĂȘleerd grijs is van 85% katoen en 15% viscose, andere kleuren zijn 100% katoen

9 Tips voor een goed humeur

1. Probeer je mindere ochtendhumeur achterwege te laten

Zorg er voor als je opstaat dat je iets hebt om naar uit te kijken. Dat moeten geen wereldschokkende dingen zijn. Gewone simpele dingen volstaan. Zoals het smakelijke ontbijt dat je straks zal eten. Vrienden of vriendinnen die je zal terugzien. Kijk rond je heen naar de kleine dingen die je kunnen opbeuren.

2. Wees vriendelijk en glimach naar anderen

Het kan soms zo simpel zijn. Wees vriendelijk en lach gemeend naar anderen toe. Als andere mensen zien dat je in een vrolijke bui bent dan zullen ze ook vriendelijker tegen jou zijn.  En daar wordt jij dan ook weer beter van.

3. Luister naar uw favoriete muziek

Als het je niet meezit en je hebt een dipje dan kan het zeker helpen als je kan luisteren naar uw favoriete muziek. Als je daar bovenop ook nog meezingt en danst dan kan de dag niet meer stuk.

4. Gun jezelf tijd

Je hoeft echt niet altijd aan anderen te denken die dan je tijd opslokken. Gewoon even helemaal alleen met jezelf kan je ontspannen en de stress doen wegsmelten. Een avondje luilekker niks doen en voor de tv hangen of je favoriete film opzetten kan wonderen doen.

5. Leef in het moment van nu

Heb je soms stress voor dingen die nog moeten gebeuren? Doe dat niet. Je leeft immers vandaag. Maak je geen zorgen voor dingen die nog niet aan de orde zijn. Je ziet wel wat er op je af komt. En dat kan dan zelfs best meevallen. Laat niet je ganse dag en je humeur er door verpesten.

6. Koop een geschenkje

Iets leuks, een klein cadeautje dat je jezelf gunt kan je al blij maken. Je hebt het verdiend. Of wordt je gelukkig door een geschenkje aan iemand anders te geven? Doet het dan.

7. Hangt niet altijd achter die computer of smartphone

Blijf niet steeds binnen. Ga met regelmaat er op uit. Alleen of met vrienden. Het belangrijkste is dat je uw gedachten en zorgen kan verzetten en beweging hebt.

8. Laat je niet meeslepen

Kom je soms in contact met chagrijnige mensen? Mensen die klagen en bijna altijd slecht gehumeurd zijn? Je wordt dan gemakkelijk zelf ook een stuk minder vrolijk. Vermijd zo veel mogelijk dat soort mensen. Denk aan iets leuks en laat je niet onderuit halen. 

9. Rust voldoende

Een heel belangrijke tip! Slaap voldoende. Ga op tijd naar bed. Als je goed uitgeslapen bent dan is de kans op een slecht humeur een stuk minder.

Grappige kattenfilmpjes voor een goed humeur