user_mobilelogo
Shirts voor mannen, vrouwen, kinderen en baby's.Het design is ook verkrijgbaar met andere kleuren op andere soorten shirts zoals poloshirts, sweaters en hoodies. Ook op andere producten kan het design geprint worden zoals mok, keukenshort, petjes, tassen,...

Wat is een T-shirt?

Een T-shirt is een kledingstuk dat in open gelegde toestand de vorm heeft van de hoofdletter T. De naam is dus afgeleid van de vorm van het kledingstuk.

Het is een kledingstuk dat je onder andere kledingstukken, zoals een hemd, kan dragen. Je kan het ook dragen zonder dat men er andere kleding over heen aandoet.

Een T-shirt heeft geen sluiting, dus geen rits of knopen om het te openen of dicht te doen. Het word over het hoofd aangedaan of uitgedaan en is geschikt voor mannen en vrouwen. Voor alle leeftijden.

De oorsprong van het T-shirt

Vroeger werd een T-shirt gedragen als onderhemd. Men droeg het onder een ander kledingstuk zoals een trui. Ook nu wordt het daar voor nog steeds gebruikt maar nu draagt men het ook als enige kledingstuk voor het bovenlichaam.

Andere varianten

Een T-shirt komt normaal gezien tot aan de heup. Andere varianten zijn de verkorte T-shirts voor vrouwen. De sexy naveltruitjes voor vrouwen waarbij je de blote buik kan zien. Varianten met lange mouwen, de longsleeve, worden soms ook T-shirt genoemd. Maar eigenlijk zijn dit shirts. Een meer geklede variant is de poloshirt. Deze is dan voorzien van een kraag.